Locație: Nod Makerspace , Splaiul Unirii 160, București 040041, Rumanía

Conferința de fotografie Baby&Kid s-a organizat prima dată în Spania, în anul 2017, ca urmare a dorinței fotografilor de familie de a evolua și de a dezvolta cât mai frumos această nișă fotografică. Astfel, de la prima întalnire am convins cei mai buni fotografi ai lumii să ofere cât mai mult din cunoștintele lor în cadrul discursurilor și atelierelor accesibile tuturor fotografilor de nou născut și familie.

​Pentru că prima ediție a fost un real succes, am continuat sa oferim educație fotografică în țări precum Portugalia, Germania, Polonia, USA, Paraguai, Chile și Argentina. Acum a venit momentul să organizăm acest eveniment de amploare și în România. În cadrul conferinței de fotografie Baby & Kid vei trăi experiențe noi ce-ți vor întrece așteptările. Energia, pasiunea, inspirația, diversitatea, motivația și ambiția sunt doar câteva trăiri pe care ți le promitem.

Ne întâlnim ca să împărtașim informații despre pasiunea noastra comună și să trăim bucuria de a fi împreună. ​„Dăruind vei dobandi!” , aceasta este deviza noastră. Vrem să ne sprijinim unii pe alții în evoluția noastră profesională, să ne împărtășim visele, să creăm, să inspirăm, să învățăm, să transmitem cunoștințele noastre și să ne dezvoltăm împreună, reușind să facem schimbări majore în cariera noastră. ​

Veți face parte din comunitatea fotografilor internationali, prezenți la conferința noastră. Nume mari ale fotografiei de maternitate și nou născuți ne vor onora cu prezența, în cadrul întâlnirii noastre de la București. Înscrie-te acum și nu rata șansa de a învăța de la cei mai buni!